1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Κατηγορίες Προιόντων

seminaria

Εκδόσεις Γλαύκη

Ν. Φωκά 20 Χανιά, Κρήτη

Tηλ: 28210 20370, 28210 53056

Φαξ: 28210 20370

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

publications

MEMORY LOTTO ΑΡΘΡΩΣΗΣ

( Κωδικός: gl33 )
Email
Συγγραφέας : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ

Περιγραφή

Παιχνίδι 1: Μνήμη

Τα 18 ή λιγότερα ζεύγη εικόνων ανάλογα με το πλάνο παρέμβασης, τοποθετούνται στο τραπέζι, ώστε να μην φαίνονται οι εικόνες. Ύστερα οι εικόνες ανακατεύονται και  τοποθετούνται η μια δίπλα στην άλλη. Ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης ξεκινάει, αναποδογυρίζει δυο εικόνες και τις κατονομάζει. Αν ο παίχτης βρει ένα ζευγάρι, τo βάζει στην άκρη και ξαναπαίζει. Αν βρεθούν δυο διαφορετικές εικόνες αναποδογυρίζονται πάλι και συνεχίζει ο επόμενος παίχτης. Όποιος παίχτης έχει τα περισσότερα ζευγάρια είναι ο νικητής. 

Παιχνίδι 2: Λόττο

Κάθε παίχτης παίρνει ένα ταμπλό. Υπάρχουν 3 ειδών ταμπλό με το φώνημα στόχο, για να διαλέξετε ανάλογα με το πλάνο παρέμβασης. Συγκεκριμένα ταμπλό με φώνημα στόχο σε αρχική ή μέση θέση ή  σε όλες τις θέσεις. Ύστερα πρέπει να διελεγχτούν οι αντίστοιχες κάρτες που βρίσκονται ως εικόνες στο ταμπλό του κάθε παίχτη. Οι κάρτες αυτές ανακατεύονται και τοποθετούνται σε μια στοίβα. Ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης ξεκινάει και τραβάει μια κάρτα από την κορυφή της στοίβας. Υστέρα κατονομάζει την εικόνα. Όποιος παίχτης έχει την εικόνα της κάρτας στο ταμπλό του, την παίρνει και την τοποθετεί επάνω στο ταμπλό. Κερδίζει εκείνος που θα συμπληρώσει πρώτος όλο το ταμπλό του με τις κάρτες.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΩΝΗΜΑΤΑ: Δ, Θ, Ζ, Σ, Ρ